Türkçe MMO Online Oyunlar Listesi MMORPG – MMOFPS – MMORTS

19 Kasım 2013 Salı Unknown 0 yorum

Aika Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: MaynGames



AIKA Online Türkiye(Epic I Trisagion), Kale Kuşatması, Kutsal Taş Savaşları, Elter Arenası, Ölüm Maçı ve düzenli etkinlikleri ile oyuncularını tam anlamı ile PvP’ye doyuracak.AIKA Online Türkiye (Epic I Trisagion) oyuncularına birçok imkanı da ücretsiz olarak sunmaktadır. Örneğin sadece belli bir seviyeye ulaşıp, sonrasında yerine getireceğiniz zincirleme görev sonrası tamamen ücretsiz bir biçimde binek sahibi olabilirsiniz. Yine sadece görevlerinizi yaparak bir Pran (pet) sahibi olabilirsiniz. Client’i 500MB olan AIKA Online, görsel olarak oyuncularını tatmin edecek performans ile mmorpg severleri kalbinden vuracak. Tamamen Türkçe olarak oynanacak AIKA Online Türkiye (Epic I Trisagion) aynı zamanda Türkçe seslendirmesiyle, keyifli ve anlaşılır bir MMORPG örneği olarak kendini gösterecektir.
 


4 Story – Tür: MMORPG –  Yayıncı: GameForge



Story Online, grafikleri ve oynanışı ile World of Warcraft’a benzeyen fantastik 3 boyutlu MMORPG. 3 ana fraksiyon ve bu fraksiyonlara bağlı 3 ırk ve 6 karakter sınıfı bulunmaktadır. 4 Story dünyasında yeni görevler yapabilir, yeni bölgeler keşfedebilir ve keyifli bir MMORPG macerası yaşayabilirsiniz. Karakter yaratma ekranındaki gelişmiş seçenekler, PVP savaşları ve Türkçe seçeneği ile 4 Story Online’nın öne çıkan özelliklerindendir.

Allods Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: Mail.ru



Allods Online, bilim kurgu ögelerini barındıran, Mail.ru tarafından Türkçe olarak yayınlanan, 3 boyutlu MMORPG. Gelişmiş grafik motoru, World of  Warcraft’a benzetilse de Allods Online konusu ve fantastik ögeleri bakımından oldukça farklı bir oyun. Uzun ve yorucu emekler ile hazırlanan başarılı Türkçe seslendirmesi, oyunun öne çıkan en önemli unsurlarından. Astral dünyasının fantastik ögeleri, oyuna çok iyi bir şekilde yansıtılmıştır. Ayrıca başarılı PVP sistemi, Astral gemileri de oldukça öne çıkan unsurlardır. Ayrıca Allods Online’da 6 farklı fraksiyon ve bu fraksiyona bağlı 8 karakter sınıfı bulunmaktadır.

Araf Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: GameTurk



GameTurk tarafından tamamen Türkçe içerik ile yayınlanmaya başlanan Araf Online, Türkiye’nin ilk ve tek HD oyunu olma özelliği taşıyor. Araf Online’da Uzak Doğunun mistik havasını yaşayabilir ve tamamenücretsiz oyun tecrübesine varabilirsiniz. Araf Online’da Savaşçı, Büyücü, Şifacı ve Ruhban olmak üzere 4 karakter sınıfı bulunmaktadır. Bu karakter sınıfları kendi içlerinde 2 farklı meslek gruplarına ayrılmaktadır.Zindanlar, gelişmiş pet sitemi, etkinlik hediyeleri, sayısız görev, PvP ve daha fazlası Türkiye’nin ilk ve tek HD oyunu Araf Online’da!

Battle of Immortals – Tür: MMORPG – Yayıncı: Joygame



Türkiye’nin lider online oyun markası Joygame, Perfect World ile yaptığı lisans anlaşması sonucunda yepyeni bir online oyunu Türk oyunseverlerin karşısına çıkarıyor. Gelişmiş grafikleri, izometrik kontrolleri ve zengin içeriğiyle dünyanın her yerindeki MMORPG(*) oyuncuları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Battle of Immortals, Joygame kalitesiyle tamamen Türkçe dil ve lokalizasyonla Türk oyunseverlerle buluşuyor.
Perfect World’un gizemli macera oyunu olan Battle of Immortals, hem Çin’de hem de deniz aşırı ülkelerde oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılaşan bir oyun olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin yüzde 75’lik pazar payıyla lider online oyun markası Joygame, tüm dünyada büyük ilgi gören bu oyunu Türkiye’ye getirerek Türk MMORPG tutkunlarını büyük bir serüvene davet ediyor. 12 Aralık’ta kapalı, 21 Aralık’ta ise açık betasının yapılacağı bu oyun, 2013 yılına heyecan dolu bir dünyayla girmenizi sağlayacak.

Cengiz Han 2 – Tür: MMORPG Yayıncı: Joygame



Cengiz Han 2, Joygame tarafından tamamen Türkçe içerik olarak yayınlanan 3 boyutlu MMORPG. Cengiz Han 2, 1200’lü yılların ihtişamlı dönemini ve Moğol Hükümdarı Cengiz Han’ın hikâyesini anlatmaktadır.
1200’lü yılların başlarında Moğolların tarihini değiştirecek bir yiğit doğdu! İsmi Temuçin’di. Babası öldürüldü. Yıllarca esir hayatı yaşadı. Ama sonunda gücünün farkına vardı. Tüm Moğol hanedanlıklarını bir araya topladı. Moğolların hükümdarı oldu. Denizlerin hanı anlamına gelen “Cengiz Han” ismini aldı. O filmlere, belgesellere konu olmuş bir komutan! O kendi halkı için her şeyi yapacak bir hükümdar!

Divine Edges Online – Tür: MMORPG Yayıncı: GameHorde



Game Horde firmasının ilk MMORPG’si olan Fantastik MMORPG, Divine Edges Online’da 9 farklı sınıf ve 3 ırk bulunmakta. Divine Edges Online’nın en dikkat çeken özelliklerinden biriside, oyuncuların istedikleri zaman sınıf değişikliği yapabilmeleridir. Ayrıca PK Savaşları,Takım Savaşları ve Klan Savaşlarıda oyunu öne çıkaran özellikler arasında. Divine Edge tamaman ücretsiz MMORPG oyunudur.Oyuncular istedikleri zaman istedikleri sınıfı seçerek savaşabilirler.Yaratıklarlarla savaşmak, ganimetleri toplamak, nefes kesen PVP sisteminde yeni heyecanlar yaşamak istiyorsan Divine Edge tam size göre.

Fetih Online – Tür: MMORPG Yayıncı: 91.com



Fetih Online, PVP sistemine dayalı, ülkemizde 91 AB tarafından Türkçe olarak yayınlanan 2 boyutlu MMORPG. Dünya çapında geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir. Oyun, açık PVP sistemi sayesinde, sürekli savaşabilme özelliği sağlamaktadır. Hızlı ve tempolu bir oyun tecrübesi yaşatmaktadır ve bu özelliği ile PVP hayranlarının gönlünü fethetmiştir. Grafik motoru çok fazla gelişmiş olmayan Fetih Online’da 6 karakter sınıfı bulunmaktadır. Guild savaşları, PVP turnuvaları,skill animasyonları oyunun öne çıkan özellikleri arasındadır. Bir MMORPG’de PVP sistemine önem verenler için kaçırılmaması gereken bir oyundur.

Florensia Online – Tür: MMORPG Yayıncı: Ala Playa



Florensia Online, sevimli ve hoş grafikleri bulunan, klasik anime MMORPG. Hem karada, hemde denizde geçen, Florensia Online’da 4 ana karakter sınıfı bulunmaktadır. Grafik motoru oldukça gelişmiş olan, Florensia Online ülkemizde Ala Playa tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanmaktadır. İster karada savaşa katılarak, ister denizde ticaret yaparak, yeni şehirler keşfedebilirsiniz.

Hero Online – Tür: MMORPG Yayıncı: GamesArena



Hero Online, eski Çin tarihini konu alan, uzak doğunun fantastik ögelerini barındıran, ülkemizde GamesArena tarafından Türkçe olarak yayınlanan, 3 boyutlu MMORPG. Hızlı ve tempolu oynayışı ve fantastik ögeleri ile Türk MMORPG oyuncularının ilgisini çekmektedir. 5 karakter sınıfı ve bu karakter sınıflarına bağlı 4 meslek sınıfı bulunmaktadır. 10. ve 50.seviyelerde meslek sınıfınızı seçebilir veya değiştirebilirsiniz.  PVP kalitesi, grafik motorunun gelişmişliği, çift meslek sistemi, uzak doğu fantastik ögeleri ile, 2008 yılından itibaren Türkiye’de hayran kitlesini arttırmıştır. Sizde uzak doğunun fantastik ögelerini seviyorsanız, ve bir MMORPG’de PVP zevki arıyorsanız, Hero Online tam size göre, üstelik Türkçe olması da ayrı bir avantaj.

İstanbul Kıyamet Vakti  - Tür: MMORPG - Yayıncı: Sobee



İstanbul Kıyamet Vakti, ilk ve tek Türk yapımı, MMORPG. İstanbul’da geçen bu macerada, amacınız İstanbul’un üzerine çökmüş olan karanlığı, aydınlatmak. Oyunda İstanbul’daki önemli tarihi mekanlarda bulunmaktadır. Savaşçı, Büyücü, Şifacı olmak üzere 3 karakter sınıfından birini seçerek, sınıfınıza ait yeni beceriler kazanabilirsiniz. Grafik motoru çok fazla gelişmemiştir. Ayrıca oyunda arkadaşlarınız ile beraber bir dayanışma sağlayacak klan sistemide mevcuttur. PVP,Aggro sistemi,Grup sistemi,Topluluk sistemi,Actor Engine sistemi oyunun mevcut sistemleri arasındadır.

Kabod Online (Kapalı) – Tür: MMORPG – Yayıncı: GameTurk



Kabod Online, bol şiddet ögelerini içeren, 3 boyutlu MMORPG. 4 farklı karakter sınıfından birine seçerek, Kabod macerasına atılabilirsiniz. Bol şiddet ve açık ögeler barındıran, Kabod Online’nın grafikleri normal seviyededir. Game Turk tarafından Türkçe olarak yayınlanmaktadır, fakat kötü çeviriler nedeniyle oyun beklediği ilgiyi görememiştir. Ayrıca oyunun Koreli yapım şirketi maddi sıkıntılar çektiği için, kısa bir süre önce sunucularını kapatmıştır. Çok kısa bir süre içerisinde Kabod Online Türkiye, resmi sayfasıda kapanacaktır.

Karahan Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: MaynGames



Karahan Online, Uzak doğunun fantastik savaş dünyasını yaşatan, MaynGames tarafından Türkçe yayınlanan 3 boyutlu fantezi MMORPG. Uzak doğu savaş tekniklerini konu alması sebebiyle, MMORPG hayranları tarafından ilgi çekmektedir. Bir çok savaş sistemi, PVP sistemi,Koruma taşları,Topluluk sistemi,Pet sistemi bulunmaktadır. Karahan Online’da Kadim Gök,Muhteşem Ejder,Azametli Yılan,Azgın Pars fraksiyonlarından birini seçerek, farklı savaş becerileri öğrenebilir, uzak doğu fantastik macerasını yaşayabilirsiniz.

Kara İnci Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: GameTurk



Kara İnci Online, 17. yüzyılda uluslararası ticareti konu alan, ülkemizde GameTurk tarafından Türkçe yayınlanan, 3 boyutlu MMORPG. Kara İnci maceranızda kırktan fazla şehirler keşfedebilir, ister karada, ister denizde maceranıza devam edebilirsiniz. Çeşitli şehir limanlarında ticaret yapabilir, ister açık PVP ile karada savaşabilirsiniz. Gelişmiş grafikleri ile korsan MMORPG tutkunlarının tam istediği bir oyun. Sizde hemen Kara İnci’ye katılabilir, 5 karakter sınıfından birini seçerek, maceranıza devam edebilirsiniz.

Karma Online – Tür: MMOFPS – Yayıncı: Joymax



Karma Online, 2.dünya savaşını konu alan, Joymax tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanan 3 boyutlu bir MMOFPS. Avrupa’nın 2. Dünya Savaşında tamamen Almanya işgali altında olduğunu konu almaktadır. Almanya ve Sovyetler Birliği arasındaki savaşta, 2 taraftan birini seçerek, bu kurgusal maceraya adım atabilirsiniz. Karma Online’nın diğer MMOFPS’lere göre farklı yanı, kurgusal ögeler taşımasıdır. Kaliteli grafikler ve etkileyici savaş sahneleriyle, yüzlerce savaşlara katılabilir, kazandığınız tecrübe ve ödüller ile yeni ekipmanlar alabilirsiniz. Karma Online’da Sniper, Assault, Heavy Weapons Specialist ve Suppot, karakter sınıfları bulunmaktadır. Eğer bir MMOFPS’de  takım oyununa önem veriyorsanız, Karma Online tam size göre!

Kehanet Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: Joygame



Karma Online, 2.dünya savaşını konu alan, Joymax tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanan 3 boyutlu bir MMOFPS. Avrupa’nın 2. Dünya Savaşında tamamen Almanya işgali altında olduğunu konu almaktadır. Almanya ve Sovyetler Birliği arasındaki savaşta, 2 taraftan birini seçerek, bu kurgusal maceraya adım atabilirsiniz. Karma Online’nın diğer MMOFPS’lere göre farklı yanı, kurgusal ögeler taşımasıdır. Kaliteli grafikler ve etkileyici savaş sahneleriyle, yüzlerce savaşlara katılabilir, kazandığınız tecrübe ve ödüller ile yeni ekipmanlar alabilirsiniz. Karma Online’da Sniper, Assault, Heavy Weapons Specialist ve Suppot, karakter sınıfları bulunmaktadır. Eğer bir MMOFPS’de  takım oyununa önem veriyorsanız, Karma Online tam size göre!

Knight Online – Tür: MMORPG Yayıncı: GamersFirst



Knight Online, El Morad ve Karus arasındaki savaşı konu alan, GamersFirst tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanan fantezi MMORPG. Ülkemizde çok sayıda oyuncu kitlesini barındırmaktadır. Etkileyici grafikleri olmamasına rağmen, küçük dosya boyutu ve eşsiz zevk yaşatan PVP sistemi ile MMORPG oyuncularının ilgisini büyük ölçüde çekmeyi başarmıştır. Knight Online’da, Warrior, Rogue,Mage ve Priest ana karakter sınıflarından birini seçerek, Knight dünyasının şöhretli Şövalyesi olabilirsiniz. Ayrıca bir klan oluşturup, klan savaşlarına katılabilirsiniz. Sizde bir MMORPG’den PVP zevki almak istiyorsanız, Knight Online’ı mutlaka denemelisiniz.

Land of Chaos – Tür: MMORPG Yayıncı: Ala Playa



Land of Chaos Online, etkileyici grafikleri, başarılı skill sistemi ile strateji ve RPG ögelerini barındıran 3 boyutlu MMORTS. Takımınızı kurarak ve bir strateji belirleyerek, savaşlara katılın ve yeni bölgeler fethederek, bu başarılı MMORTS oyun tecrübesini yaşayın. Kahramanınızı oluşturabilir, savaşlar kazanarak, kazanığınız ödüller ile yeni ekipmanlar alabilir veya ekipmanlarınızı güçlendirebilirsiniz. Karakterinize ait 10 beceriye sahip olabilir ve bu becerilerden seçtiğiniz 5 tanesini belirlediğiniz stratejiye göre savaşta kullanabilirsiniz.

Last Chaos – Tür: MMORPG – Yayıncı: Gamigo



Last Chaos Online, ülkemizde Gamigo tarafından Türkçe olarak yayınlanan, klasik 3 boyutlu MMORPG. Zengin içeriği,Pet,Mount,Crafting ve skill sistemi, Last Chaos Online’ı öne çıkaran özelliklerindendir. Grafik kalitesi çok fazla iyi olmasada, klasik MMORPG severlerin denemesi gereken bir MMORPG. Last Chaos Online’da 6 karakter sınıfından birini seçerek, klasik bir MMORPG macerasına atılabilirsiniz.

Maestia Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: Ala Playa



Maestia Online, BigPoint tarafından ülkemizde Türkçe dil desteği ile yayınlanan, göz alıcı grafiklere sahip ve karakterlerin oldukça fazla beceri ağacı bulunan, 3 boyutlu fantezi MMORPG. Gayet başarılı Türkçe dil desteği ile Maestia Dünyasında maceranıza başlayabilirsiniz. Oyununu hikayesini, görevleri, arayüzü, başarılı Türkçe dil desteği ile kolaylıkla algılayabilir ve kısa zamanda karakterinizi geliştirebilirsiniz. İtemlar,fantastik ögeler,bölgeler,haritalar,karakterler gibi ögeler gelişmiş grafik motoru sayesinde büyük bir görsel şölen sunmaktadır.  Maestia Online’da 2 fraksiyona bağlı, Savaşçı,Korucu,Rahip ve Büyücü olmak üzere 4 karakter sınıfından birini seçerek, fantastik maceranın verdiği oyun tecrübesine doyacaksınız.

Metin 2 Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: GameForge



Metin 2 Online,  hızlı ve tempolu oyun tecrübesi yaşatan, ülkemizde popüler, 3 boyutlu bir fantezi MMORPG. 3 büyük imparatorluktan birini seçerek, imparatorluğu, metin taşlarının etkisinden kurtarmayı konu alan, uzak doğunun macera ögelerini barındırmaktadır. Pet sistemi, Lonca savaşları, Lonca kaleleri, PVP ve Evlilik sistemi gibi özellikler bulunmaktadır. Grafik kalitesi iyi olmamasına rağmen, küçük dosya boyutu ve hızlı oyun tecrübesi yaşatması sebebiyle, Türk MMORPG severlerin ilgisini çekmektedir. 3 imparatorluktan ve Savaşçı,Sura,Şaman ve Ninja karakter sınıflarından birini seçerek, Metin 2 maceranıza başlayabilirsiniz. Karakterinize 5.seviyeden itibaren, yeni beceriler öğretebilir, 15.seviyeden itibaren PVP özelliğini kullanabilirsiniz.

MStar Online – Tür: MMO Casual – Yayıncı: Joygame



Türkiye’nin en iyi Client ve Web Tabanlı Online Oyun Portalı olan Joygame’in 2012′ye damgasını vuracak 3D MMO Dans Oyunu MStar ile buluşmaya hazır mısınız? Müziğin, dansın, eğlencenin ve sohbetin bir arada olduğu 3D Online dans oyunu MStar‘da eğlenceye doyamayacaksınız.
MStar, Doğru zamanda doğru tuş kombinasyonlarını yapmaya dayalı bir oyun. Tamamen Türkçe içerik ve seslendirmeye sahip. Oyuncunun kıyafet ve aksesuarlarla istediği karakteri tasarlayabildiği, istediği evcil hayvanı hatta istediği evi seçip dekore edebildiği bir oyun. 7 BİN çeşit kıyafet, ayakkabı, aksesuar, ev dekorasyonu gibi eşyalar bulunuyor. MStar şu anda tüm dünyada kabul edilen ”En İyi Dans Oyunu”.

Mythos Online (Kapalı) – Tür: MMORPG – Yayıncı: HanbitSoft



Mythos Online,  HanbitSoft tarafından, Türkçe dil desteği ile, Türk oyuncuların beğenisine sunulan, 3 boyutlu bir Hybrid MMORPG. Klasik Diablo gibi RPG tutkunları, Mythos Online’da çeşitli büyüler ve beceriler ile, büyük savaşlar kazanabilir ve ve Uld Dünyasında, Mythos maceralarına devam edebilirler. Mythos Online’ı öne çıkaran bir diğer özellik ise, hızlı oynanışı ve sürükleyişidir. Kısacası geniş kapsamlı bir hack n’ slash MMORPG’dir. Uld dünyasının mistik ögelerini tatmak ve tempolu bir oyun tecrübesi yaşamak istiyorsanız, Mythos Online’ı denemelisiniz. Mythos Dünyasında, yeni bölgeler keşfedebilir, düşmanlarınızdan bölgelerinizi savunabilir, yeni yaratıklar ile mücadele edebilir ve uçsuz bucaksız zindanlarda savaşabilirsiniz. Mythos Online’da Piroman, Kan Hançeri ve Teknolojist olmak üzere 3 ana karakter sınıfı bulunmaktadır.

Point Blank – Tür: MMOFPS – Yayıncı: Nfinity Games



Point Blank Online şehir çatışmalarını konu alan Türkçe 3 boyutlu MMOFPS. Etkileyici grafikler, Türkçe ses ve gerçekçi tepkiler ile ilgi çekmektedir. Geniş haritalar, dinamik savaş modları, dinamik modlar ve objeler ile başarılı bir MMOFPS’dir. Çeşitli dürbünler, çift şarjör, dot sight gibi gelişmiş silah özellikleri bulunmaktadır. Oyunda görev kartları alarak, görevleri tamamlayabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Görev zorluğu arttıkça, kazanılan tecrübe ve ödüller aynı orantıda artacaktır. Kaliteli bir Türkçe MMOFPS arıyorsanız, Point Blank Online’ı mutlaka deneyin!

Priston Tale 2 – Tür: MMORPG – Yayıncı: GamerKraft



Priston Tale 2 Online,  kaliteli grafikleri, akıcı animasyonları ve sürükleyişi ile GamerKraft tarafından Türkçe olarak yayınlanan 3 boyutlu fantezi bir MMORPG. Tempskron, Morion ve Sphitrol ırklarından birini seçerek, Priston Tale macerasına katılabilirsiniz. Basit görevler ile oyuna başlayarak, kolayca seviye atlayabilirsiniz. Oyun içi diyaloglar, arayüzler pek tatmin edici bir Türkçe olmamasına rağmen, akıcı animasyonları,Unreal motoru ile güçlendirilmiş grafikleri ve zincirleme skill kullanabilme özellikleriyle Türk oyun severlerin beğenisini çekmektedir.

Rakion Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: Joygame



Rakion Online,  hızlı ve tempolu bir oyun tecrübesi yaşatan, Joygame tarafından Türkçe olarak yayınlanan, bir action MMORPG. Bu tempolu macerada 5 karakter sınıfından birini seçerek, sizde action MMORPG keyfini çıkarabilirsiniz. Hızlı bir oyun tecrübesi yaşatmasına karşılık, çok fazla etkili ve kaliteli grafikleri bulunmamaktadır. Ama küçük dosya boyutu ve keyif verici deneyimiyle, action MMORPG severlerin gözdesi olmayı başarmıştır. Savaşçı,Okçu,Demirci,Büyücü veya Ninja karakter sınıflarından birini seçip,maceraya katılabilirsiniz.

Rappelz Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: gPotato



Rappelz Online,  ülkemizde gPotato tarafından Türkçe olarak piyasaya sürülen, popüler Türkçe fantezi MMORPG. Oynayış yapısı, hikayesi, fantastik ögeleri ile Rappelz, diğer Türkçe MMORPG’lere göre öne çıkan özelliklerindendir. Etkili grafikleri ve sürükleyişi ile hem görsel şölen hemde eşsiz bir MMORPG tecrübesi yaşatmaktadır. Asura,Deva ve Gaia olmak üzere 3 fraksiyon bulunmaktadır. Rappelz Online’ı öne çıkaran, diğer özellik ise, şehirleri ve kaleleri kuşatabileceğiniz, Lonca kuşatma sistemi bulunmaktadır. Oyundaki pet sistemi ile savaşlarda, petiniz tarafından desteklenebilirsiniz.

RF Online – Tür: Sci-FI – Yayıncı: MaynGames



Dünyada binlerce kişinin oynadığı RF Online, Türkçe olarak sizlere yeni çağın kapılarını aralıyor! 3 Irk, 4 ana sınıf ve binlerce eşya ile RF Online görsel bir şölen. Çeşitli haritalar, eşsiz zindan ve Boss sistemi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız! Günlük savaşlar ve istilaya açık haritalar ile PVP deneyiminizi en üst düzeye çıkarın! Dünya üzerinde binlerce oyuncunun yaşadığı bu maceraya siz de katılın!

S2 : Son Silah – Tür: MMOFPS -Yayıncı: Joygame



Harika oynanışıyla, mükemmel görüntüleriyle, küçük ayrıntılarıyla büyük bir oyun : S2 – Son Silah. Türkçe seslendirmeleriyle birlikte oyundan alınan keyfi 2 katına çıkaracak olan, daha önce hiçbir Türkçe oyunda duymadığınız harika sözleriyle S2 – Son Silah, Online FPS oyunları arasında bir adım öne çıkıyor. Çete ve Özel Tim Ekiplerinin birbirleriyle olan mücadelesinin konu alındığı S2 – Son Silah’ta arka sokaklarda kural tanımayan çeteler, şehrin kurallarını kendilerine göre değiştiriyorlar ve Özel Tim Ekipleri de bu kötü gidişe bir dur demek için harekete geçiyorlar. S2 ile yepyeni ve macera dolu bir aksiyon, oyun severleri bekliyor. Eski, birbirine benzeyen Online FPS oyunlarının arasından yeni nesil grafik sistemi ve taktiksel haritalarıile sıyrılan S2 – Son Silah Joygame farkıyla sizlere sunuluyor. Farklı oyun modları, birbirinden güzel haritalar, modifiye edilebilir silahlarıyla S2 – Son Silah’ta aksiyon hiç bitmiyor aksine her an daha da artıyor.

S4 League MMOFPS Ala Playa



S4 League Online, Ala Playa tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanan, 3 boyutlu bilim kurgu MMOFPS. Hızlı ve tempolu bir oyun tecrübesi sağlamaktadır. Ölüm maçı, bayrak yakalama gibi oyun modları bulunan oyunda 2 takım ve 12 oyuncu bulunmaktadır. Her mod sonunda kazandığınız ödüller ile yeni ekipmanlar alabilirsiniz. Yüksek kalite grafikleri, tempolu oyun deneyimi, bilim kurgu ögeleri ile FPS severler için farklı bir oyun tecrübesi yaşatmaktadır.

Shaiya Online MMORPG Aeria Games



Shaiya Online, Aeria Games tarafından Türkçe olarak yayınlanan ve birçok yenilik ile başarılı bir fantazi MMORPG. Tanrıça Etain’in dünyası Teos’u konu alan Shaiya Online, MMORPG türü oyunlara alışkın oyuncular için kolaylıkla öğrenebilinecek bir oyun. Çeşitli ırk ve sınıflar, fantastik ögeler, shaiya dünyası ve etkileyici hikayesi ile Shaiya Online keyifli bir MMORPG tecrübesi yaşatmaktadır.

Silkroad Online – Tür: MMORPG – Yayıncı: Joymax



Silkroad Online, son zamanların popüler 3 boyutlu fantezi MMORPG. Silkroad Online kaliteli grafikleri, etkileyici konusu ve sürükleyişi ile MMORPG severlerin tam aradığı bir oyun. Avrupa ve Çin arasındaki İpek Yolu ticaretini konu alan Silkroad Online’da 2 ırk ve 13 karakter sınıfı bulunmaktadır. Farklı PVP sistemi ve kaliteli meslek sistemi ile diğer MMORPG’lerden farklı olmayı başarmıştır. Silkroad Online’da 20.seviyeye ulaştığınızda 3 farklı meslek sınıfından birini seçerek, Silkroad maceranıza devam edebilirsiniz. Hırsız,tüccar ve avcı meslek sınıflarının kendine özgü özellikleri bulunmaktadır. Hırsız meslek sınıfını seçerek, kervanları yağmalayabilir ve bir servet sahibi olabilirsiniz. Tüccar olarak, Avrupa ve Çin arasında kervan çekip, maceranıza zengin bir tüccar olarak devam edebilirsiniz. Avcı meslek sınıfını seçerek, tüccarlara yardım edebilir,kazandığınız gelirler ile Silkroad macerasında saygın bir yer edinebilirsiniz. Sizde kaliteli ve üstelik Türkçe dil destekli bir MMORPG arıyorsanız, Silkroad’u mutlaka denemelisiniz!

Rosh Online – Tür: MMORPG Yayıncı: İgnited Games



Rosh, rekabet ve PvP odaklı devasa-savaş MMORPG’dir. Takım olarak takımlara karşı heyecanlı zindanlarda yarışın, loncanız için önemli maden noktalarını ele geçirin ve yerel ekonomiyi yönetmek için Kale kapılarını zorlayın! Rosh’a katılanlar heyecanın ne demek olduğunu görüyorlar! Rosh Online Türkiye oyunculara devasa çevreler, bol çeşitli oyuncu ekipmanı ve rekabetçi, açık-dünya PvP fırsatı sunuyor. Son zamanlarda yeni oyuncular için taptaze bir sunucu açıldı ve yep yeni içerikler getiriliyor! İçeride bulmaca temelli, interaktif zindan sistemleri, keşfedilmemiş su altı diyarları, yenilikçi canavar dönüşüm sistemi ve elbette – taze, canlı ve sizleri aksiyonsuz bırakmayacak bir Türk topluluğu bulacaksınız!

Runes of Magic Türkiye – Tür: MMORPG Yayıncı: Aeria Games



Runes of Magic Türkiye tüm dünyanın yakından tanıdığı adı, Runes of Magic olan ve World of Warcraft’ın yolunu takip eden, 3 boyutlu MMORPG. Hızlı sürükleyişi, hikayesi ve teması ve buna nazaran etkileyici grafikleri bulunmaktadır. Runes of Magic, Aeria Games tarafından Türkçe olarak Türkiye’ye Runes of Magic Türkiye adı ile mmo severlerin beğenisine sunuldu. Runes of Magic Türkiye’yi diğer MMORPG’lerden ayıran özelliklerden biri çoklu sınıf seçebilme özelliğidir. Bunun yanında karakter tasarımındaki seçenek çokluğu ve kaliteli grafikleri ile diğer Türkçe MMORPG’lerden ayırt edici bir özelliğe sahip. Ayrıca Runes of Magic Türkiye’deki 600′ün üzerindeki görevler, benzersiz zindanlar ile MMORPG oyuncularının ilgisini çekmektedir. Runes of Magic Türkiye’de 2 ırk (İnsan,Elf), ve 8 karakter sınıfı bulunmaktadır.

War Rock – Tür: MMOFPS – Yayıncı: GamersFirst



War Rock Online ülkemizdeki bir diğer popüler 3 boyutlu MMOFPS. Çeşitli savaş haritalarında savaşabilir, büyük tanklar, uçaklar ve helikopterler ile bu savaşı etkileyici hale getirebilirsiniz. War Rock Online’da fazla etkileyici grafikler olmamasına karşılık, popüler olmasının bir nedeni ise ücretsiz olmasıdır. Savaşlarda takım oyunu ile bir strateji belirleyip, büyük savaşlar kazanabilirsiniz. War Rock Online’da 5 sınıf bulunmaktadır.

Wolfteam Online – Tür: MMOFPS – Yayıncı: Joygame



Wolfteam Online ülkemizde oldukça popüler 3 boyutlu bir MMOFPS. Wolfteam Joygame tarafından Türkiye piyasasına sürülmüştür. Hızlı ve tempolu oynayışı, sürükleyişi ve etkili grafikleriyle, hızlı artan oyuncu potansiyeli ile, FPS hayranları için kesinlikle denenmesi gereken bir özellik taşımaktadır. Oyun Joygame tarafından %100 Türkçe dil desteği ve Türkçe seslendirmesi ilede ayrı bir avantaj sağlamaktadır. Wolfteam’da ister kurt ister insan olarak, çeşitli modlarda karşılaşmalara katılabilir ve kaliteli FPS zevki yaşayabilirsiniz.

World of Battles – Tür: MMOTPS – Yayıncı: Joygame



Türkiye’nin En Büyük Client ve Web Tabanlı Online Oyun Portalı olan Joygame‘in, Türkiye’ye sunduğu ilk(MMORTS) MMO Real Time Strategy Online Oyunu olan World of Battles: Orta Çağ’ın Çöküşü kapılarını açtı. WOB’da 8 farklı ırk yer almaktadır. İyiler, Kötüler ve Vahşilerin birbirleri ile acımasızca hâkimiyeti ele geçirmek için yaptıkları destansı savaşlarda tarafınızı seçin ve Savaş Lord’u olma şansını yakalayın! Üstelik WOB oynamak için sadece World Of Battles kaydolmanız yeterlidir.

Zombi Rock – Tür:MMOAksiyon – Yayıncı: Joygame



ZombiRock adrenalinin diğer adıdır. ZombiRock çılgınlığın 1 ve 0′larla buluşmasıdır. ZombiRock üzerinizdeki siniri, stresi alıp sizi pırıl pırıl yapacak olandır. Kısaca ZombiRock, lanet zombileri patakladığımız bir Online Action oyunu.

0 yorum:

Son Önizlemeleri

Recent Post