Blizzard’dan MOBA Hamlesi!

19 Kasım 2013 Salı Unknown 0 yorum
MOBA dünyasının her saniye oyuncu kazanmasıyla birlikte gelişmeyi de doğru orantıyla sürdürenMMORTS oyunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. League of Legends ve Dota 2 gibi iki güçlü oyun sektörde yer edinmişken diğer oyunların işi zor gibi görünse de bu defa ses, farklı bir yerden geldi.

World of Warcraft, Star Craft I ve II ve Diablo serisinin yapımcısı olan Blizzard, en bilindik ve güçlü firmalar arasında yer alarak MMO sektöründeki yerini daima önceden ayırıyor. Hafif tempoda ilerlerken ileriye yönelik planlarını emin adımlarla yapan yapımcı firma, yine orijinal ve tutacağa benzeyen bir hamle yapıyor!

Blizzard’ın Heroes of the Storm ismini vermiş olduğu yeni projesi, bir MOBA olacak şekilde tasarlandı. Çoğu kişi tarafından Blizzard All-Star veya Blizzard Dota şeklinde bilinse de oyunun ismi Heroes of the Storm olarak resmen duyuruldu!

Henüz detayların açıklanmadığı ancak karikatüristik bir video ile akılda sorular bırakmayı başaran Heroes of the Storm’un resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum:

Son Önizlemeleri

Recent Post