Dota 2 – Yeni Herolar, Crafting ve Diretide Geldi

19 Kasım 2013 Salı Unknown 0 yorum
Geçen hafta Valve ekibinden Dota 2′nin cadılar bayramı etkinliği -Diretide- yapmamasına dair bir özür gelmişti. Bu özürle beraber Diretide’ın sıradaki güncelleme ile beraber geleceğini duyurmuşlardı. Güncellemede oyuna gelecek yeni içeriklerin sevincini yaşarken yanına Diretide da eklenince Dota 2 topluluğu daha da sevindirici oldu.

firespirit-610x343

“The Three Spirits” Dota 2 için gelen yeni güncelleme paketinin ismi oldu. Oyunda var olan Storm Spirit’e benzer iki yeni hero geldi. Bunlar Earth Spirit ve Ember Spirit. Oyununu geliştirmek isteyen takımlar ve kişiler için yararlı olacak oyun içi antrenörlük sistemi, sahip olduğunuz itemleri geliştirebileceğiniz yada işinize yaramayanları daha işe yarar ve güzel birşeye çevirebileceğiniz crafting ve socketing sistemi de bu güncelleme ile oyuna eklenenler arasında.

Dota 2 Earth Spirit

Ayrıca, renk körü modu, koridor seçici, yeni eğitimler ve görevler de güncellemede eklenenler arasında. Tabiki Diretide da geldi. 14 Kasım ve 28 Kasım arasında bu etkinlikten faydalanabileceksiniz.

0 yorum:

Son Önizlemeleri

Recent Post